Cazare in centrul statiunii Arieseni

Laura

Pensiunea este foarte frumoasa, confortabila si curata, bucataria foarte bine echipata, se afla chiar in centru, asa ca este usor sa ajungi atat la pensiune cat si la magazine. Au fost foarte draguti si au facut focul, chiar daca eram singurii turisti din pensiune si poate nu era atat de frig incat sa se justifice foc in fiecare seara. Ceea ce merita insa o nota mult mai mare decat maximul de 10 sunt gazdele. Nu am intalnit nicaieri gazde mai interesate de confortul si bunastarea turistilor si mai dispuse sa te ajute cu tot ce le sta in putere. Noi am avut probleme cu masina si, pe langa faptul ca au venit sa ne ia de unde ramasesem blocati, ne-au dus a doua zi cu masina lor proprie sa vizitam obiective din zona pe care nu le-am fi putut vizita fara masina, ne-au oferit o noapte de cazare gratuita, pana am putut rezolva problemele, iar in ziua cand am plecat acasa ne-au sunat mereu sa vada daca e totul in regula si daca am ajuns cu bine. Le multumim din nou din tot sufletul, vom recomanda pensiunea tuturor cunostintelor noastre si, in ciuda problemelor, vom ramane cu amintiri minunate din acest loc!

27 august 2016

Despre noi

Pensiunea Casa Binu din Arieseni este o constructie noua, din lemn cu camere duble si apartament cu bai proprii, acces la bucatarie, wi-fi si parcare gratuita.

0744 318 109

Recenzii

Pensiunea este foarte frumoasa, confortabila si curata, bucataria foarte bine echipata, se afla chiar in centru, asa ca este usor sa ajungi atat la pensiune cat si la magazine. Au Citeste toata recenzia

Urmariti-ne pe Facebook

Book now!